Vragen en antwoorden

Moet ik over materialen beschikken wanneer de Personal Trainer bij mij thuis komt?

Zeker niet, de Personal Trainer neemt zijn eigen materialen mee.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor thuissessies?

Ongeveer 10 m².

Wat kost dat?

Dit hangt allemaal af van de plaats, en het aantal uren dat gekozen en nodig is om je doel te behalen. Tijdens een vrijblijvende afspraak met de Personal Trainer kun je eenvoudig samen met hem een actieplan opstellen om je doel te behalen. Jij weet precies welke formule je gaat kiezen en de prijs wordt daarmee duidelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag.

Gegarandeerd resultaat?

Nogmaals, alles hangt af van het doel, maar wat betreft je welzijn en spierversterking garanderen wij je resultaat. Voor het afslanken zijn wij niet 24/7 bij je om te controleren of het actieplan dat we samen hebben vastgesteld wordt nageleefd. Houd in gedachten dat wij een Personal Trainer zijn en geen tovenaar, we kunnen geen wonderen doen. Wij geven je de hulpmiddelen om er te komen, wanneer je die gebruikt, zal je die eindstreep ook halen!

Hoeveel sessies per week heb ik nodig?

Over het algemeen gaat het om 2 x 1 uur/week, afhankelijk van je doel. Als het nodig is, kunnen wij ook gezamenlijk extra bewegingsoefeningen vaststellen die je zelf kunt doen.

Kan ik de Personal Training volgen als ik rugproblemen heb?

Natuurlijk! Wij zijn er om de activiteit aan te passen aan jou en jouw behoeften.

Is er een leeftijd vastgesteld voor de Personal Training?

De doelen zijn op elke leeftijd verschillend en de Personal Training past zich aan al die verschillen aan! De jongste gecoachte is 8 jaar en de oudste 80 jaar momenteel!

Ik ben niet zo sportief, is het wel iets voor mij?

Daar zeggen wij graag volmondig JA op! Dat is de reden dat je eigenlijk niets leest over sport op onze site, maar meer over lichaamsbeweging. Voor ons is sport synoniem aan prestatie en staat lichaamsbeweging gelijk aan gezondheid, fitheid en welzijn.

Kunnen we een Personal Trainer nemen voor meerdere personen tegelijk?

Dat is mogelijk, maar je moet wel weten dat het dan niet meer om Personal Training gaat, waarbij je recht hebt op een persoonlijke follow-up rondom veilig bewegen op een leuke manier! Je lichamelijke conditie vormt namelijk de basis van fitheid en dit is voor iedereen verschillend. Dat is de reden dat het niet mogelijk is om exacte doelen te stellen met meerdere personen tegelijk, zelfs als je maar met twee bent. Het is echter wel goed om samen te bewegen, maar dan puur om in vorm te blijven.

Kan ik mijn eigen Personal Trainer kiezen?

Jazeker, het enige dat voor vertraging kan zorgen, is de afstand. Kies de Personal Training dus afhankelijk van de plaats waar je de Personal Training uit wilt voeren.

 

Ze vertrouwen ons

X
- Enter Your Location -
- or -