Voedingscoaching

Realiseer je allereerst dat de software NEWTRITION COACH geen dieet is, maar een concept van VOEDINGSCOACHING dat gebaseerd is op een traject van 12 weken.

Dit concept van coachen beantwoordt aan vele wensen. Vandaag de dag hebben mensen het nodig om gemotiveerd, gehoord, geleid en bemoedigd te worden! Dat is precies wat wij doen!

Concreet?

Tijdens de 1e afspraak stelt de coach samen met jou doelen vast voor 3 maanden (gewichtsverlies, gewichtstoename of het behoud van het huidige gewicht). De coach codeert in de applicatie al jouw informatie (geslacht, leeftijd, zakelijke activiteit, sportieve activiteit en verscheidene andere zaken).

De applicatie berekent vervolgens het aantal calorieën dat je per dag mag eten met een goede verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten. Vervolgens maakt de coach samen met jou een weekmenu volgens jouw smaak en gewoonten.

Elke week een afspraak?

De follow-up wordt gedurende 12 weken elke week uitgevoerd. Tijdens elke afspraak leg je aan de coach uit hoe je je voelt en wordt er een nieuw menu samengesteld voor de daarop volgende week. De wekelijkse coaching is een groot voordeel. Je kunt je gemakkelijker aan je voedingsplan houden en je kunt het ook gemakkelijker volhouden dan bij maandelijkse afspraken!

Na elke afspraak vertrek je met je menu, je boodschappenlijst en je follow-up. Bovendien krijg je educatieve informatie over voeding. Dit alles wordt je ook per mail toegezonden.

Jezelf aanpassen en omgaan met moeilijkheden!

Ons programma past zich aan de familiale en professionele verplichtingen aan om de druk te verminderen; een belangrijk positief punt om je doelen te halen! Het opstellen van een voedingsplan dat je niet kunt halen door zakelijke, familiale of andere redenen is namelijk gedoemd om te mislukken! Heb je genoeg van de honger en smakeloos eten?

NEWTRITION COACH is geen dieet met extreem veel eiwitten of een ander dieet dat gericht is op de korte termijn! Onze menu’s zijn ook helemaal niet caloriearm. Je kunt alles eten en lekker genieten aan tafel; weg met het hongergevoel dat jou in een slecht humeur brengt! Wij werken aan een voedselrehabilitatie en baseren alles op de lange termijn. Je leert veel binnen 12 weken en zal daarna niet meer anders willen!

Wanneer jij tevreden bent, dan ben je onze beste ambassadeur!

 

Ze vertrouwen ons

X
- Enter Your Location -
- or -