Je doelen

Behaal je gewichtsdoelen (verliezen, aankomen of behouden) zonder jezelf moe, geïrriteerd en mislukt te voelen… en zonder het idee te hebben dat je jezelf overdreven onder controle moet houden.

GENOEG van milkshakes, uithongering en allerlei pillen? Geen dieet met extreem veel eiwitten, geen voedingssupplementen, geen wonderpil… Maar een voedingscoach en een voedselrehabilitatie!

Je coach leert je om te zorgen voor de juiste hoeveelheden en een goede verdeling bij je maaltijden.


GEWICHTSVERLIES

Het verliezen van gewicht is op de lange termijn alleen mogelijk door een evenwichtige voeding die je via de verschillende menu’s uit je follow-up kunt samenstellen. De verhoudingen tussen de verschillende macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, vetten) zijn slim gekozen, waardoor je lichaam energie kan putten uit het vetoverschot en je vetvrije massa daarbij intact laat.

GEWICHTSTOENAME

NEWTRITION COACH maakt het ook mogelijk om aan te komen, maar altijd op een verstandige manier, doordat een GOED gewicht niet altijd duidelijk is. Je menu’s worden voorgesteld op een manier waarbij je vooral in vetvrije massa toeneemt en de vette massa beperkt wordt.

BEHOUD VAN HET GEWICHT

Wanneer je eenmaal je doel behaald hebt, word je niet aan je lot overgelaten. NEWTRITION COACH volgt je tot je nieuwe lichaamsgewicht stabiel is. Nieuwe menu’s zullen voorgesteld worden, zodat je energiebalans in evenwicht is; dat is de sleutel tot stabiliteit.

SPORTIEVE VOEDING

Of je nu een gevorderde sporter of een beginner bent, voeding heeft een grote invloed op je vooruitgang! Of het nu gaat om de opbouw van de spieren of om overtollig lichaamsvet dat gedurende het jaar is opgebouwd te verliezen, NEWTRITION COACH staat graag voor je klaar! NEWTRITION COACH gaat je helpen tijdens de voorbereidingen op een wedstrijd, met een persoonlijke follow-up, en een controle van het gewicht en vetpercentage op wekelijkse basis, zodat jij klaar bent op de grote dag!

Op dezelfde manier zorgt de voeding buiten het seizoen ervoor dat je sneller doelen kunt halen door je lichaam continu van de benodigde hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten te voorzien. Vergeet niet dat structuur in je voedings- en bewegingspatroon de belangrijkste graadmeter is.

Vertrouw niet alleen op voedingssupplementen om te presteren. Dit vormt een prima hulp voor dagen van vermoeidheid of voor dieetperioden, maar het resultaat hangt voor een groot deel af van je voeding en dat is precies waar wij je kunnen helpen door onze vaardigheden en kennis in te zetten om jou succesvol te laten zijn!

 

Ze vertrouwen ons

X
- Enter Your Location -
- or -